Plafonieră LED VLE-ESC-72W Negru

206,00 lei

În stoc

SKU: VLE-ESC-72B Categorii: ,

Descoperă plafoniera LED VLE-ESC-72B, o sursă de lumină modernă și eficientă energetic, disponibilă pe site-urile becelectric.ro și casacubec.ro. Cu un design elegant și o putere de 72 de wați, această plafonieră oferă un flux luminos puternic de 7500 de lumeni, perfect pentru iluminarea spațiilor interioare. Poți alege între două temperaturi de culoare, 6000K pentru o lumină albă rece sau 2700K pentru o lumină albă caldă, în funcție de preferințele tale de iluminare.

Cu o durată de viață de 35000 de ore și un indice de redare a culorii (CRI) de peste 80, această plafonieră LED oferă o iluminare de calitate superioară și un aspect plăcut al obiectelor iluminate. Tehnologia LED asigură un consum redus de energie, iar plafoniera este reglabilă cu ajutorul unei telecomenzi, oferindu-ți control total asupra intensității și culorii luminii.

Cu protecție la intrare IP20, această plafonieră este potrivită pentru utilizarea în interior, fiind ideală pentru tavan sau perete. Designul său modern și culoarea neagră se integrează perfect în orice decor interior, aducând un plus de stil și funcționalitate spațiului tău.

Descoperă avantajele iluminatului LED și transformă-ți casa într-un spațiu luminos și confortabil cu plafoniera LED VLE-ESC-72B de pe site-urile becelectric.ro și casacubec.ro.

Fii primul care își spune părerea “Plafonieră LED VLE-ESC-72W Negru”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Meniu Principal